Get Adobe Flash player

Roger Visser is Financial Eagle

Roger is de interim financial achter Financial Eagle. Een echte analyticus met een gezonde drive om resultaten te halen. 17 Jaar gepokt en gemazeld in accountancy, onder andere bij Ernst & Young . Na het behalen van zijn RA-titel begon het pas echt. Doorlopend wordt Financial Eagle gevraagd om zijn kennis  in te zetten. Vaak op het snijvlak van:

  • Financial reporting
  • Proces controlling
  • Management accounting

Opleidingen en trainingen onderstrepen Roger’s expertise en zorgen altijd voor een goede aansluiting op zijn interimopdrachten.

Passie voor finance

Passie voor de harde en zachte kant van financial controlling. Roger zet het in. Bij iedere interimopdracht. Van het inzicht krijgen in de betrouwbaarheid van  informatie. Tot  het doorgronden van processen en het verbeteren van financiële rapportages.

Deze passie levert positieve energie, een vicieuze cirkel dus! Vanuit die positieve energie coördineert Roger zijn interimopdrachten en coacht en stimuleert hij betrokken medewerkers.

In mijn vakgebied bezig zijn; als meewerkend voorman met focus op proces en inhoud,, dan ben ik op mijn best. Want ik doe niet alleen wat ik goed kan, maar ook wat ik het liefst doe. Daar heeft mijn opdrachtgever altijd profijt van. En ik ook, Dat is de basis van mijn ondernemerschap.

 Financial Eagle, Roger Visser. Bel nu voor een afspraak: 06-46418065.

Interesse in Financial Eagle’s inzet als uw financial expert? Bel nu voor een afspraak: 06-46418065.